Welkom

Historiek

Het succesverhaal van onze zeilmakerij begon in 2002 als éénmansbedrijf. Zaakvoerder Roel Ysewyn bouwde samen met zijn naaste familie en enthousiaste medewerkers de zeilmakerij uit naar een bedrijf dat bekend staat voor zijn kwaliteit en professionele aanpak. Nieuwe ontwikkelingen, productie, en technologie zijn items waar wij constant aan verder bouwen.

Ontwikkeling en productie in-house

Onze zeilmakerij beschikt over een uitgebreid machinepark voor het ontwerpen en vervaardigen van zowel standaard als op maat gemaakte dekzeilen, zeilstructuren en tentstructuren. Wij beschikken over een eigen opmetingsdienst, cad-cam afdeling, automatische laser-cutter installatie, zeilmakerij en metaalafdeling, alsook een eigen onderhoudsafdeling en plaatsingsdienst. Vanaf de eerste kennismaking tot finale aflevering wordt u hiervoor door ons persoonlijk begeleid. Dankzij de veelzijdigheid van het productgamma kunnen wij oplossingen bieden voor uiteenlopende doeleinden: tuin- en privé feesten, bedrijfsfeesten, culturele activiteiten, opendeurdagen, KMO- en industriële toepassingen, …

Troeven

Wij werken met zowel speciale als traditionele materialen zoals PVC, acryl, Polyester en andere. Welk materiaal gekozen wordt, hangt af van de doelstelling en het concept. Zowel de vorm als de technische uitwerking worden op maat ontwikkeld zodat er telkens een uniek project ontstaat. Heeft u zelf ook een project voor ogen, waarbij u graag ons advies wenst, of bent u op zoek naar een betrouwbare uitvoerder, aarzel dan niet ons hiervoor te contacteren.

Offerte aanvragen?

Contacteer ons